D-Fence Hekwerken
Nijverheidsstraat 10
5331 PT Kerkdriel
+31 (0)6 51 23 41 91
info@hekwerk-online.nl
www.hekwerk-online.nl

Gaashekwerk


Gaashekwerk is een ideale afrastering voor de meest uiteenlopende toepassingen. Gaashekwerk is er in alle soorten en maten. Voor extra stevigheid kunt u kiezen voor dikker gaas en een kleinere maasweidte en/of extra spandraden en bij een wat meer risicovollere toepassing kunt u kiezen voor rechte of schuine puntdraadhouders. Gaashekwerk is standaard leverbaar in een verzinkte versie of in een groen of zwart gepoedercoate uitvoering.


Gaashekwerk met staanders en een bovenbuis
Standaard voorzien van harmonicagaas, ... mm dik gaas en ... mm maasweidte.
Dit gaashekwerk wordt veelal gebruikt bij afrastering rondom bedrijfsterreinen, onderwijs instellingen, sport- en recreatie locaties en in de particuliere sector.

Industrieel hekwerk met staanders en een bovenbuis
Voorzien van rechte of schuine puntdraadhouders met 2 of 3 rijen puntdraadhouders.
Industrieel hekwerk wordt veelal gebruikt voor industriële toepassingen, militaire terreinen, opslagterreinen, lucht- en zeehavens, transport- en distributiebedrijven, nutsbedrijven en strafinstellingen.

Eenvoudig en licht gaashekwerk, zonder bovenbuis
Eventueel toepasbaar met of zonder puntdraden. De bovenste spandraad en puntdraad worden aan de staander bevestigd door middel van speciale plug. Toepasbaar rondom bouwplaatsen, tuinen en landschappelijke omgevingen